blocks_image
Uw personeel weet alles van bier, kan een goed biertje tappen, maar als het op whisky aankomt....wat dan.
Weet uw personeel het verschil tussen een Islay, een Highland of misschien een Japanse whisky?
SME Single Malt Events kan een programma opzetten voor uw personeel, zodat zij met deze kennis, uw klanten van advies kunnen voorzien.
Wij laten uw personeel (en uzelf) de verschillen zien en proeven van de diverse whiskies.
Dat kan voor u betekenen, dat u een gevarieerder assortiment kunt aanhouden.
En dat is goed voor de klant.
U kunt zelfs overwegen om eens een speciale whisky avond te organiseren.
De kennis is dan immers in huis.
Bij het lesprogramma gaan we in op de speciale soorten whisky, zoals de Schotse regio's, de Amerikaanse whiskey's, zoals Bourbon, Rye en Tennessee. Andere whiskies uit de wereld worden aangestipt. Japanse, Ierse, ja zelfs Nederlandse whisky wordt besproken en geproefd.
Ook gaan we in op de vraag, welk glaswerk het beste is.
En wat is het beste water om de whisky mee te verdunnen.
blocks_image
blocks_image
Voor een restaurant is zeer belangrijk om de klant het juiste advies te geven.

Als u de klant een aperitief aanbiedt, en de klant vraagt naar een whisky, dan wilt u het juiste advies geven over een passende whisky.
U adviseert een lichte Speysider of een fruitige Lowlander.
Geen zware, rokerige Islay, zoals een Ardbeg.
Deze whisky heeft een zeer lange afdronk en zal in ieder geval het voorgerecht beinvloeden.

SME Single Malt Events heeft de kennis in huis om de juiste whiskies te adviseren, voor zowel aperitief, als digestief.

SME Single Malt Events is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, zodat u dat niet hoeft te doen.

Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.